Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gates of Andaron

 

Gates of Andaron

 

Valorian (Horusföld)

Valorian (Horusföld)                                  
                                                                                
 

A 40 éves Derion-nal szembeni háborúskodás ezrek életét követelte a falvakban...De nem töprengek ezen. Magam mögött fogom hagyni értelmetlen életemet, és csatlakozom a Valorian-i légióhoz. Az életem új értelmet nyer, és ki tudja...talán véget tudok majd vetni ennek a háborúnak.

 

 

Derion (Yesode)

A Derion-i hadsereg egy jelentős részének sikerült elérnie a királynő erődjét, és a Rahu támadás sem ért még véget. Nem állhatunk ölbetett kézzel, és nézhtejük, míg Ruard uralkodó bátorsága elszáll a területre mért csapás következtében. A varázslóiskola tanulói estek áldozatul az értelmetlen háborúnak, mikor megpróbálták kideríteni az igazságot. El kell ezt rendeznünk. Nem kétséges, hogy az út a történet velejébe vezet.

 

 

Valorian

Valorian

 

A zsoldosok országát a hajdani katonák és történészek uralják. Valorian erős katonai hatalom.

 

 

 

Derion

Derion

A

mágusok és kutatók országát a hajdani Iberia-i miniszterelnök uralja. A harmóniában élő városaik és egyedi tájaik ellenére ez az ország is háborús övezet.

 

 

Fajok

Karakterek

 

Iberia 3 fajnak ad otthont:

  • Az emberek fizikailag gyorsak és rugalmasak. Ehhez még hozzájön, hogy intelligensek és tudják használni az új technológiákat.
  • A macskafélék erősek és kitartó teremtmények. Természethez közel állnak, és kitűnő közelharcos karakterek.
  • A tündérek, vagy Mirhur-ok a mentális és varázs képességeikről híresek.

Karakterek

Karakterek

 

Minden karakter a következő osztályokhoz tartozhat:

  • A harcosok erősek és ügyesek támadásban és védekezésben egyaránt. Nehéz páncéljuk és átütő erejű fegyvereik is lehetnek.
  • Az éjjeljárók gyors és veszélyes éjjeli harcosok, akik a sötétben jól rejtőzködnek és villámgyorsan odacsapnak.
  • Az íjászok precíz távolsági harcosok, akik a környéket íjjal és nyíllal uralják. Azért közelharcban sem veszélytelenek.
  • A mágusok hatalmas varázslók és birtokában vannak annak a tudásnak, mellyel az elemeket uralják. Nincs páncélzatuk és leginkább a távolból harcolnak.
  • A papok szövetségeseik gyógyítói és védelmezői, de az ellenségre veszélyesek. Nincs páncélzatuk és pálcát, varázsbotot, varázspajzsot használnak.
  • Az idézők kapukat nyitnak más dimenziókba és irányítani tudják a szörnyű teremtményeket. Ki tudják használni más teremtmények képességeit. Védelemként bőrpáncélt hordanak.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 61925
Hónap: 263
Nap: 9